Iskopali smo najbolju cijenu za ljetovanje na Siciliji s polascima iz naših krajeva. Što se tiče smještaja, našli smo 2 na odabir. Jedan iznosi 25 eura za noćenje za po osobi, a drugi 28 eura po osobi s doručkom, stoga je ukupna cijena za 6 dana sa povratnom avio kartom i smještajem u špici ljetne sezone (8. mjesec) ukupno 234 eura po osobi iz Zagreba, a iz Beograda 238 eura. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse. Ukoliko trebate dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Prvo kliknite na datum avio karte iz kojeg grada želite putovati i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

Opcija 2 – Smještaj s bazenom (doručak uključen) – 28 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ BEOGRADA

Opcija 2 – Smještaj s bazenom (doručak uključen) – 28 eura noćenje po osobi

POLAZAK IZ SKOPLJA

Opcija 2 – Smještaj s bazenom (doručak uključen) – 28 eura noćenje po osobi


Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE – od 11 eura noćenje

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: