Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, noćnom životu i lijepim vremenom, što čini ovaj otok idealnim mjestom za putovanje. Ova prekrasna španjolska destinacija pruža nevjerojatnu kombinaciju plaža, zabave i kulture. Ibiza je poznata po svojim prekrasnim plažama, poput plaže Es Cavallet, Salinas i Cala Jondal. Ove plaže su savršene za sunčanje, plivanje i ronjenje, a također su idealne za aktivnosti poput jedrenja i surfanja.

Ako tražite avanturu, Ibiza ima različite aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, kajakarenja i penjanja. Osim toga, otok ima i nekoliko festivala tijekom ljeta, od glazbenih do gastronomskih.

Pronašli smo najbolje cijene za Ibizu i fenomenalan Hotel s bazenom i doručkom. Povratna avio karta npr. iz Beograda je 118 eura na datum 28.09. i Hotel uz kupon travel2023 iznosi 62 eura za 2 osobe noćenje, tako da ukupno 8 dana s hotelom s doručkom i povratnom avio kartom iznosi 335 eura po osobi.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, upišite kupon travel2023 za popust, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA:

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ ZADRA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: