Dobrodošli u Bolognu – gastronomsku prijestolnicu Italije!

Bologna je živopisni grad smješten u srcu regije Emilia-Romagna. Poznata po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj baštini i izvanrednoj hrani, Bologna je destinacija koja će zadovoljiti svačije želje i apetite.

Ovaj sveučilišni grad obiluje spektakularnom arhitekturom, slikovitim trgovima i uskim uličicama koje vode do skrivenih kutaka prepunih povijesnih znamenitosti. Centralni trg, Piazza Maggiore, središnje je mjesto oko kojeg se nalazi katedrala San Petronio, koja se smatra jednim od najvećih sakralnih građevina u Europi. Tu su i dvorane studija Anatomije i staro Sveučilište, koje svjedoče o drevnoj intelektualnoj baštini grada.

Bologna je također poznata po svojoj izvanrednoj kulinarskoj sceni. Regija Emilia-Romagna slavi svoje gastronomske delicije, uključujući svjetski poznate tjestenine poput tagliatelle, tortellini i lasagne. Posjetitelji mogu uživati u autentičnim jelima koja se pripremaju s lokalno uzgojenim sastojcima, poput tradicionalnih mesnih ragua, prosciutta di Parma i parmezana

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Napomena, iskoristite kupon travel2023 za dodatni popust.

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: