Pakistan ima bogatu kulturnu baštinu, prepoznatljivu po svojoj jezičnoj raznolikosti, umjetnosti, književnosti, tradicionalnoj muzici i plesu. Poznat po svojim prirodnim ljepotama, uključujući planinski lanci poput Hindu Kusha i Karakoruma te predivne doline kao što je dolina Swat. Također, Pakistan je domaćin jednog od najvećih svjetskih arheoloških nalazišta, Mohenjo-Daro, koje je dio UNESCO-ve Svjetske baštine.

Trenutno je odlična prilika za posjetiti Pakistan jer su cijene povratnih avio karata iz Beča 220 eura ili iz Budimpešte od 263 eura! Smještaj i hoteli u Karachiju su jako povoljno tako da smo pronašli Hotel 5* s doručkom u Karachiju za samo 14 eura za 2 osobe po noćenju!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, upišite kupon travel2023 za popust, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

Ostali smještaj u OVDJE – kupon DGBMI za popust

Podijeli: