Katar je suverena država smještena na istočnoj obali Arapskog zaljeva, u jugozapadnoj Aziji. Glavni grad države je Doha. Katar je poznat po svojoj bogatoj naftnoj industriji i visokom životnom standardu. Također je domaćin nekoliko međunarodno priznatih sveučilišta i istaknutih sportskih događaja, uključujući Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. godine. Katar je također poznat po svom bogatom kulturnom naslijeđu, koje obuhvaća tradicionalnu arapsku kulturu, umjetnost i povijest.

Trenutno je odlična prilika za posjetiti Katar jer su cijene povratnih avio karata iz Beča 228 eura ili iz Budimpešte od 272 eura! Uz to smo pronašli predivan hotel 4* koji uz kupon travel2023 iznosi samo 37 eura za 2 osobe po noćenju!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, upišite kupon travel2023 za popust, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

Ostali smještaj u OVDJE – kupon DGBMI za popust

Podijeli: