Detaljno smo pretražili sve opcije i pronašli najjeftinije povratne avio karte iz naših krajeva za Cipar. Datumi koje smo ispod stavili su trenutno najbolje cijene u 7. i 8. i 9. mjesecu. Logično, najjeftinije su u 9. mjesecu, ali je 9. na Cipru toliko okupan suncem i toliko je toplo da ne kažemo vruće da je idealno za kupanje! Povratna avio karta iz Zagreba počinje od 91 eura, iz Beograda od 93 eura, dok je odličan Hotel s bazenom iznosi 30 eura po noćenju za 2 osobe! Tako da ukupna cijena s povratnom avio kartom i hotelom s bazenom počinje od 166 eura za 6 dana iz Zagreba ili 163 eura za 5 dana iz Beograda. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko želite i kofer, uzmite priority.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate link za rezervaciju hotela. Upišete datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirate i to je to. Hoteli nude opciju transfera sa aerodroma, ali se ta usluga plaća, ali je možete prilikom rezervacije kliknuti pod dodatne usluge.

POLAZAK IZ ZAGREBA, Avio karta i Hotel

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

POLAZAK IZ BEOGRADA, Avio karta i hotel

Ostali hoteli i smještaji na Cipru ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije objave odmah vidljivima :

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: