Jeste za jedno putovanje na Kubu? Otkrijte ljepotu ove karipske destinacije! Kuba je otok bogate povijesti, slikovitih plaža i živopisne kulture. Bez obzira jeste li zainteresirani za šarm stare Havane, predivne plaže Varadera ili tradicionalni ples salsa, Kuba ima mnogo toga za ponuditi.

Havana, glavni grad Kube, privlači posjetitelje svojim šarenim kolonijalnim zgradama, uskim ulicama i živahnim trgovima. Stari dio grada, Habana Vieja, proglašen je UNESCO-vom svjetskom baštinom i mjesto je koje ne smijete propustiti. Uživajte u bogatoj kubanskoj kulturi, posjetite muzeje, restorane s autentičnom kubanskom kuhinjom i uživajte u čuvenim kubanskim cigarama.

Plaže Varadera su raj za ljubitelje sunca i mora. Bijeli pješčanih obalama i tirkizno plavim vodama Kariba, ove plaže su idealno mjesto za opuštanje i uživanje u tropskom ambijentu. Ronjenje, snorklanje i vodeni sportovi su popularne aktivnosti koje možete isprobati na ovom prekrasnom dijelu Kube.

Kuba je također poznata po svojoj glazbi i plesu. Salsa, rumba i mambo su neizostavni dio kubanske kulture. Posjetite lokalne plesne klubove i isprobajte plesne korake uz ritmove kubanske glazbe. Ovo iskustvo će vam pružiti nevjerojatnu energiju i nezaboravne trenutke.

Planirajte svoje putovanje na Kubu i doživite jedinstvenu kombinaciju povijesti, prirode i kulture. Istražite šarmantne gradove, opustite se na prekrasnim plažama i uživajte u živopisnoj kubanskoj atmosferi.

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata za posjet Kubi s polaskom iz Beča ili Budimpešte. Iz Beča iznose 526 eura, iz Budimpešte 593 eura, a iz Beograda 638 eura. Uz to smo vam pronašli predivan hotel u centru Havane uz more po cijeni 28 eura za 2 osobe noćenje stoga 8 dana sa povratnom avio kartom i Hotelom iznosi 624 eura po osobi ukoliko idete iz Beča! Iz Budmipešte je skuplje za 67 eura, a iz Beograda 112 eura.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

AVIO KARTE I HOTEL

Polazak iz Beča

Polazak iz Budimpešte

Polazak iz Beograda

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: