Evo nekoliko ključnih trikova za jeftinu kupnju avio karata koji će vam odlično doći kad sljedeći put budete tražili avio kartu za svoje putovanje

Kad rezervirati letove unutar Europe?

Optimalno razdoblje za rezervaciju je obično 2-3 mjeseca prije putovanja. Naravno, ako imate sreće, možda ćete pronaći last-minute ponude tjedan dana prije polaska, ali generalno se ne treba previše pouzdati u ovo već se držati ovoga da ćete najbolju cijenu avio karte 2-3 mjeseca prije datuma polaska.

Kad rezervirati letove za daleke destinacije?

Kada je u pitanju rezervacija međunarodnih letova, ključno je znati najbolje vrijeme za akciju. Naša istraživanja pokazuju da rezervacija 6-8 mjeseci unaprijed pruža najbolje prilike za povoljne cijene. Planirajte unaprijed i osigurajte si najbolju moguću cijenu!

Koji dan rezervirati?

Utorak! Savjetujemo vam da budete strpljivi i čekate utorak. Većina aviokompanija objavljuje nove ponude i promocije upravo tada. Postavite podsjetnik i osigurajte si najbolje cijene.

Koje dane izbjegavati, kad su najskuplje avio karte za putovanja?

Planiranje dana putovanja također utječe na cijenu. Umjesto da krećete vikendom, razmotrite opciju putovanja utorkom, srijedom ili subotom kako biste izbjegli skuplje vikend cijene. Ista stvar vrijedi i za praznike.

I naravno, budite uvijek spremni za dobru iznenadnu priliku!

Ponekad se sjajne ponude i prilike pojave jednostavno – iznenada, a nitko to neće znati brže nego mi 🙂

Stoga nas pratite redovito kako vam ne bi promakla neka sjajna ponuda i mogućnost da otputujete negdje za “sitniš” kao što smo mi proveli 5 dana u Alicanteu za 85 eura 😉

Također možete se pretplatiti na naš besplatni newsletter OVDJE

JEFTINE AVIO KARTE IZ SVIH GRADOVA I DRŽAVA PRONAĆI ĆETE OVDJE

NAJEFTINIJI SMJEŠTAJ ĆETE PRONAĆI OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Podijeli: