Otkrijte šarm Malage – prekrasnog grada na Costa del Sol! Malaga, smještena na južnoj obali Španije, poznata je po svojoj bogatoj kulturi, predivnim plažama i impresivnoj kulinarstvu.

Sa svojom blagom klimom tijekom cijele godine, Malaga je idealna destinacija za opuštanje na plaži. Uživajte u šetnjama duž pješčanih obala, osvježite se u kristalno čistom Mediteranu ili se prepustite suncu na slikovitim terasama uz obalu.

Malaga je također domaćin nekoliko značajnih kulturnih znamenitosti. Posjetite Alcazaba, utvrdu iz 11. stoljeća s predivnim vrtovima i panoramskim pogledom na grad, ili posjetite muzej Picassova rođenja kako biste se upoznali s radom ovog slavnog umjetnika.

Gastronomija Malage neće vas razočarati. Uživajte u tradicionalnim andaluzijskim jelima poput gazpacha, pescaíto fritoa (pržene ribe) i boquerones en vinagre (srdela u octu), uz pratnju osvježavajućeg španjolskog vina ili sangrije.

Malaga je također idealna polazna točka za istraživanje čarobne regije Andaluzije. Posjetite slikoviti planinski gradić Ronda, provjerite čuvenu Alhambru u Granadi ili se divite arhitekturi Seville.

Uživajte u neodoljivom šarmu Malage, gdje se sastaju sunce, plaže i kultura. Spremite se za nezaboravno iskustvo u ovom španjolskom dragulju na Costa del Sol!

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karta, a to su trenutno iz Beča, Zagreba i Beograda i počinju od 64 eura. Kad ovim cijenama avio karti dodamo Hotel u centru grada (50 eura noć za dvije osobe, dobijemo ukupnu cijenu 164 eura za 5 dana. Cijena je po osobi. Ovo je cijena s polaskom iz Beča. Iz Zagreba je nešto skuplje jer su avio karte po nešto većoj cijeni, ali su mjeseci putovanja atraktivniji.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE. (Napomena za Rent a car – obavezno uzmite full cover osiguranje i opciju bez ostavljanja depozita)

POLAZAK IZ BEČA

Avio karta

Najbolje cijene parkinga blizu aerordroma u Beču naći ćete OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

Avio karta

POLAZAK IZ BEOGRADA

Avio karta

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE ili OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: