Doživite nevjerojatnu energiju i pulsirajući ritam New Yorka! Ovaj ikonični grad, poznat kao “Grad koji nikad ne spava”, nudi neograničene mogućnosti za istraživanje, zabavu i avanturu.

Upustite se u šetnju kroz njujorške ulice prepune nebodera, poput slavnog Times Squarea i pete avenije. Posjetite svjetski poznate znamenitosti kao što su Kip slobode, Central Park, Empire State Building i brojni muzeji kao što su MoMA i Metropolitan Museum of Art.

Njujorška scena hrane i pića zadovoljit će svačije nepce. Isprobajte raznoliku kulinarsku ponudu, od autentičnih pizzerija i delikatesa do ekskluzivnih restorana s Michelinovim zvjezdicama. Ne propustite posjetiti i slavnu tržnicu Chelsea Market, gdje možete kušati razne delicije.

Osim toga, New York je dom najboljih shopping destinacija na svijetu. Prošetajte po Fifth Avenue, Madison Avenue i SoHo četvrti i pronađite vrhunske modne brendove, butike s dizajnerskom odjećom, vintage trgovine i još mnogo toga.

U večernjim satima, uživajte u njujorškom noćnom životu. Posjetite Broadway i pogledajte nevjerojatne predstave, ili se uputite u neki od popularnih barova i klubova koji su domaćin najboljih svjetskih DJ-a.

New York je grad koji svima nudi nešto posebno. Bez obzira jeste li zaljubljenik u umjetnost, modu, kulturu ili samo želite osjetiti puls jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu, New York će vas osvojiti svojom jedinstvenom energijom i nevjerojatnim iskustvima. Planirajte svoje putovanje i otkrijte čari ovog nevjerojatnog grada!

Pronašli smo najbolje avio karte za New York, a to su trenutno iz Splita ili Beograda. Iz Splita iznosi 329 eura, a iz Beograda 365 eura.

Također smo vam stavili smo ispod 5 linkova gdje ćete pronaći garantirano najbolje cijene smještaja pa odaberite smještaj po vlastitom izboru 

AVIO KARTE IZ SPLITA

AVIO KARTE IZ BEOGRADA

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: