Dobrodošli na Mallorcu, dragulj Mediterana! Mallorca je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Španiji, poznato po svojim predivnim peščanim plažama, kristalno čistom moru i slikovitim planinskim predelima. Ovo šarmantno ostrvo nudi raznolike mogućnosti za sve posetioce, bilo da traže avanture u prirodi, bogatu istoriju i kulturu ili samo žele da se opuste na plaži. Osim prelepih obala, Mallorca je takođe dom mnogim živopisnim selima, impresivnim dvorcima i ukusnoj lokalnoj kuhinji. Ovde možete istražiti čarobni Serra de Tramuntana, posetiti čuvenu katedralu La Seu u Palma de Mallorci ili se prepustiti uživanju u tradicionalnoj sangriji. Mallorca je idealna destinacija za sve ljubitelje sunca, mora i nezaboravnih iskustava.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Palmu de Mallorcu iz Zadra, Zagreba, Dubrovnika, Beograda, Banja Luke i Podgorice i počinju od 88 eura. Datumi su u 9. mjesecu koji je idealan za Mallorcu jer nisu prevelike gužve, a more je i dalje toplo za kupanje. Uz to smo pronašli apartman s bazenom uz plažu po cijeni 45 eura noćenje za 2 osobe, tako da 7 dana sa avionom i ovim apartmanom počinje od 223 eura po osobi!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate žutom bojom označene stranice na kojima ćete naći najbolje cijene smještaja. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, odaberite koji vam odgovara, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZADRA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BANJA LUKE

POLAZAK IZ PODGORICE

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: