Dobrodošli na Zanzibar – biser Indijskog okeana! Zanzibar je egzotično ostrvo poznato po svojim belim peščanim plažama, tirkiznom moru i bogatoj kulturi. Sa svojom blagom klimom tokom cele godine, Zanzibar je idealno mesto za opuštanje i beg od svakodnevnog stresa. Ovde možete istražiti tajanstvene začinske plantaže, zaroniti u koralne grebene ili se prepustiti aromama i ukusima lokalne kuhinje. Bilo da tražite romantični odmor, avanturističke aktivnosti ili jednostavno želite da se opustite na rajskoj plaži, Zanzibar ima sve to i još mnogo toga. Sa svojom prirodnom lepotom i gostoljubivim stanovništvom, Zanzibar je destinacija koju nećete zaboraviti.

Evo jedne odlične prilike za biser afrike – Zanzibar! Trenutno je odlična cijena povratnih avio karata iz Budimpešte za svega 444 eura. Uz to smo pronašli lijep smještaj s doručkom po cijeni 32 eura za 2 osobe po noćenju.

Kako rezervirati? U tamnim kockama su avio karte i link vas vodi na kupnju avio karte, kupite avio kartu zatim se opet vratite ovdje i ispod u žutoj kocki je hotel s doručkom. Kliknete na njega, rezervirate hotel. I to je to!

*Ukoliko idete automobilom, OVDJE ćete naći najpovoljniji parking blizu aerodroma.

Ostali Smještaj u Zanzibaru OVDJE

Podijeli: