Dobrodošli u Antaliju, dragulj turske rivijere! Antalija je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Turskoj, poznato po svojoj raskošnoj obali, toplom sredozemnom klimom i bogatom poviješću. Ovaj predivan grad nudi prekrasne pješčane plaže, kristalno čisto more i luksuzne hotele koji pružaju nezaboravan odmor. Antalija je također dom mnogim povijesnim i kulturnim znamenitostima, poput Hadrijanova vrata, starog grada Kaleiçi i antičkog teatra Aspendos. Osim toga, posjetitelji mogu uživati u ukusnoj turskoj kuhinji, raznim sportskim aktivnostima i živahnom noćnom životu. Bez obzira tražite li opuštanje na plaži, avanture u prirodi ili kulturna iskustva, Antalija ima sve to i više.

Pronašli smo najbolje cijene avio karata i hotele za Antalyu i Side s polascima iz Beča, Zadra, Zagreba, Beograda, Niša ili Sarajeva pa možete birati. Povratna avio karta počinje od 101 eura iz Beča, dok su nešto skuplje iz naših krajeva, ali su i dalje ovo najbolje cijene, a hoteli su 35 eura po noćenju za 2 osobe, stoga ukupna cijena sa avionom i hotelom za 7 dana počinje od 227 eura po osobi. Let iz Beča je direkt, dok je iz ostalih gradova sa presjedanjem.

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ NIŠA

POLAZAK IZ SARAJEVA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: