Beč, prijestolnica Austrije, je jedan od najljepših gradova Europe. Svojim raskošnim arhitektonskim zdanjima, kulturnom raznolikošću i bogatom poviješću, Beč privlači posjetitelje iz cijelog svijeta.

Grad je poznat po svojoj impozantnoj palači Schönbrunn, nekadašnjem ljetnikovcu Habsburške dinastije. Ova veličanstvena palača s prekrasnim vrtovima i fontanama nudi pogled u život kraljevske obitelji. Također, bečka Opera, jedna od najprestižnijih opernih kuća svijeta, privlači ljubitelje glazbe iz raznih dijelova svijeta.

Beč je također dom mnogim umjetničkim muzejima i galerijama. Muzej Albertina čuva neprocjenjive umjetničke zbirke, uključujući djela slavnih majstora poput Moneta, Picassa i Van Gogha. U samom centru grada nalazi se muzej umjetnosti Historisches, koji posjeduje veliku kolekciju remek-djela europske umjetnosti.

Noćni život Beča također je vrlo živahan. Gradske ulice su ispunjene barovima, klubovima i koncertnim dvoranama gdje se održavaju razni glazbeni događaji. Kafići i restorani nude širok izbor lokalnih specijaliteta, kao što je popularna bečka šnicla.

Beč je također poznat po svojoj dugoj tradiciji kavanica. Kavana Demel, osnovana 1786. godine, nudi najfinije slastice poput Sachertorte i Apfelstrudela. Ovdje možete uživati ​​u opuštenoj atmosferi uz šalicu kave i slatkiš.

Uz to, Beč je grad bogate kulturne baštine, s brojnim festivalima, koncertima i baletnim predstavama tijekom cijele godine. Slavni bečki balovi, poput Bečkog filharmonijskog bala, privlače plesače i posjetitelje iz svijeta visoke mode.

Beč je jedan od onih gradova koji vas jednostavno osvajaju svojom elegancijom i šarmom. Bez obzira jeste li zaljubljenik u povijest, umjetnost, glazbu ili gastronomiju, Beč će vam pružiti jedinstveno iskustvo koje će vam zauvijek ostati u sjećanju.

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz naših krajeva i apartman u centru za odmor u ovom divnom gradu! Počinju od 18 eura do 36 eura, uključena je povratna avio karta, takse i ruksak. Uz avio karte smo našli apartman u centru grada po cijeni 25 eura po osobi za noćenje pa tako 4 dana sa avionom i apartmanom počinju već od 93 eura!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i apartman, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se apartman i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ TUZLE

POLAZAK IZ PULE

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ NIŠA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: