Otkrijte čarobni otok Phuket – Rajski raj za vaš odmor!

Dobrodošli na Phuket, biser Tajlanda! Smješten na jugu zemlje, ovaj prekrasni otok je omiljeni odmor za putnike diljem svijeta. Od bajkovitih pješčanih plaža do bogate kulture i uzbuđenja, Phuket nudi nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Na Phuketu ćete pronaći nevjerojatne plaže s bijelim pijeskom i tirkiznim vodama Andamanskog mora. Plivajte i opuštajte se na plažama Patong, Karon i Kata, koje su savršene za obitelji, parove i surfere. Uživajte u jedinstvenim zalascima sunca koji će vas očarati. Osim prekrasnih plaža, Phuket nudi i raznoliku kulturu koju možete istražiti. Posjetite budističke hramove poput Big Buddha i Wat Chalong, gdje ćete doživjeti duhovni mir i prekrasnu arhitekturu.

Ljubitelji avanture i prirode bit će oduševljeni tropskom džunglom koja obuhvaća unutrašnjost otoka. Ovdje možete istraživati ​​vodopade, planinirati izlete i uživati ​​u raznim aktivnostima na otvorenom. Phuket je također poznat po svojoj živoj noćnoj sceni. Posjetite Patong i Bangla Road kako biste iskusili uzbuđenje noćnog života, bogatu ponudu restorana, barova i klubova.

Uživajte u ukusnoj tajlandskoj kuhinji s njezinim aromatičnim začinima i egzotičnim okusima. Na tržnicama i restoranima možete probati razne lokalne specijalitete. Iskoristite priliku za otkrivanje ovog prekrasnog tajlandskog otoka, gdje se spojila priroda, kultura i zabava kako bi stvorila nezaboravno iskustvo.

Pronašli smo fantastičnu cijenu povratne avio karte za Phuket iz Budimpešte po cijeni od samo 534 eura! Uz to smo vam pronašli 2 hotela na izbor – jedan luksuzni 4* s doručkom po cijeni 26 eura noćenje za 2 osobe, a drugi 3* po cijeni 20 eura noćenje.

Mi smo odabrali za ovaj primjer datume 08.03.-17.03.2024. i ukupna cijena za 9 dana (povratna avio karta + hotel 4 * s doručkom) je samo 637 eura po osobi! Zaista dobra cijena i prilika!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

AVIO KARTA I HOTELI

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: