Otkrijte Čaroliju Berlina!

Dobrodošli u Berlin, živopisni grad koji pulsira kulturom, poviješću i inovacijama. Kao glavni grad Njemačke, Berlin nudi jedinstveno iskustvo koje će vas očarati.

Pogledajte ostatke Berlinskog zida, podsjetnik na burnu prošlost i simbol ujedinjenja. Prošećite preko Potsdamer Platz, modernog središta grada, gdje se susreću stari i novi arhitektonski dragulji. Posjetite Brandenburšku kapiju, jedan od najprepoznatljivijih simbola Europe, i osjetite povijesnu važnost ovog ikoničnog spomenika.

Berlin je poznat po svojoj bogatoj umjetničkoj sceni i živopisnoj noćnom životu. Otkrijte umjetničke galerije i alternativne četvrti poput Kreuzberga, koje kriju nevjerojatne umjetničke murale i šarene tržnice. Uživajte u raznovrsnoj kuhinji iz cijelog svijeta u restoranima i uličnoj hrani koji odražavaju multikulturalnu atmosferu Berlina.

Nemojte propustiti posjetiti Muzej otoka, svjetski poznatu muzejsku četvrt s impresivnom zbirkom umjetnina i kulturnih artefakata. Opustite se u prekrasnim parkovima i vrtovima koji pružaju bijeg od gradske vreve.

Bez obzira na vaše interese, Berlin će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije i suvremenosti. Otkrijte raznolikost ovog uzbudljivog grada i doživite nezaboravno iskustvo koje će vam ostati u sjećanju zauvijek.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova i najbolju cijenu hotela. Iz Zadra je 32 eura, iz Banja Luke 40 eura, iz Skoplja 50 eura, iz Beograda 70 eura. Uz to smo pronašli lijep hotel po cijeni 27 eura noćenje po osobi, stoga ukupna cijena za 5 dana počinje od 140 eura po osobi za let i hotel. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ukoliko želite dodatni kofer, uzmite prilikom kupnje avio karte opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ BANJA LUKE

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od kupnje avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: