Jeste za jedno putovanje na Kubu? Otkrijte ljepotu ove karipske destinacije! Kuba je otok bogate povijesti, slikovitih plaža i živopisne kulture. Bez obzira jeste li zainteresirani za šarm stare Havane, predivne plaže Varadera ili tradicionalni ples salsa, Kuba ima mnogo toga za ponuditi.

Havana, glavni grad Kube, privlači posjetitelje svojim šarenim kolonijalnim zgradama, uskim ulicama i živahnim trgovima. Stari dio grada, Habana Vieja, proglašen je UNESCO-vom svjetskom baštinom i mjesto je koje ne smijete propustiti. Uživajte u bogatoj kubanskoj kulturi, posjetite muzeje, restorane s autentičnom kubanskom kuhinjom i uživajte u čuvenim kubanskim cigarama.

Plaže Varadera su raj za ljubitelje sunca i mora. Bijeli pješčanih obalama i tirkizno plavim vodama Kariba, ove plaže su idealno mjesto za opuštanje i uživanje u tropskom ambijentu. Ronjenje, snorklanje i vodeni sportovi su popularne aktivnosti koje možete isprobati na ovom prekrasnom dijelu Kube.

Kuba je također poznata po svojoj glazbi i plesu. Salsa, rumba i mambo su neizostavni dio kubanske kulture. Posjetite lokalne plesne klubove i isprobajte plesne korake uz ritmove kubanske glazbe. Ovo iskustvo će vam pružiti nevjerojatnu energiju i nezaboravne trenutke.

Planirajte svoje putovanje na Kubu i doživite jedinstvenu kombinaciju povijesti, prirode i kulture. Istražite šarmantne gradove, opustite se na prekrasnim plažama i uživajte u živopisnoj kubanskoj atmosferi.

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata za posjet Kubi s polaskom iz Beograda ili Zagreba. Iz Beograda počinje od 557 eura, iz Zagreba od 613 eura. Imate opcije na 8 dana i na 14 dana. Uz to smo vam pronašli predivan hotel u centru Havane uz more po cijeni 27 eura za 2 osobe noćenje stoga 8 dana sa povratnom avio kartom i Hotelom s doručkom iznosi 687 eura po osobi ukoliko idete iz Beograda, a iz Zagreba 707 eura! 14 dana sa svim iznosi 746 eura iz Beograda, a iz Zagreba 802 eura.

U cijeni je sve, avio takse i prtljaga (Uključeno u cijenu1 torba uključena u cijenu Do 8 kg (18 lb) i 118 cm) iz Beograda, a iz Zagreba 1 ručna prtljaga i 1 osobni predmet (ukupno 12 kg)*.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: