Jeste za jedno nevjerovatno putovanje u Amsterdam: Otkrijte šarm kanala i povijesti!

Putovanje u Amsterdam pruža nevjerojatno iskustvo koje će vas osvojiti svojom jedinstvenom mješavinom šarma, bogate povijesti i nevjerojatne arhitekture. Ovaj šarmantni grad u Nizozemskoj ima mnogo toga za ponuditi putnicima svih interesa.

Krenite na opuštajuću šetnju uz slikovite kanale Amsterdama i osjetite kako vas zanosno oduševljavaju mostovi i tradicionalne kuće. Nema boljeg načina za upijanje duha ovog grada nego vožnja brodom kanalima i istraživanje njegovih skrivenih kutaka.

Amsterdam je također dom nekim od najboljih muzeja na svijetu. Posjetite čuveni Muzej Van Gogha kako biste divili se remek-djelima jednog od najpoznatijih slikara na svijetu. U Rijksmuseumu ćete naići na nevjerojatnu kolekciju nizozemske umjetnosti i povijesti.

Ljubitelji povijesti ne smiju propustiti posjetiti Kuću Anne Frank, u kojoj je slavna dnevničarka skrivala se tijekom Drugog svjetskog rata. Ova dirljiva lokacija podsjeća nas na važnost sjećanja na prošlost i potrebu za mirom i razumijevanjem.

Amsterdam također ima bogatu gastronomsku scenu. Isprobajte ukusne nizozemske specijalitete poput sirove ribe (haring), slatkih sirnih pogačica (stroopwafels) i slasnih kroketi. Nemojte zaboraviti kušati i poznate nizozemske pive.

Ovaj grad također nudi živahnu noćnu scenu. Od tradicionalnih kafića do modernih klubova, Amsterdam je poznat po svom raznolikom noćnom životu koji će zadovoljiti svaki ukus.

Sjetite se posjetiti i prekrasni Vondelpark, idealan za piknik ili opuštajuće trenutke na otvorenom. Ovdje ćete vidjeti kako lokalci uživaju u slobodnom vremenu i kako se povezuju s prirodom.

Ukratko, putovanje u Amsterdam je čarobno iskustvo koje kombinira povijest, kulturu, umjetnost i nezaboravne trenutke. Ovaj grad ima posebnu čar koja vas nikada neće ostaviti ravnodušnima. Ne čekajte više, uputite se na putovanje svog života i otkrijte šarm Amsterdama!

Evo jedne odlične prilike za posjetiti Amsterdam! Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata a to su iz Dubrovnika, Splita, Ljubljane, Zagreba ili Beograda. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte, datume te linkove za najbolje cijene smještaja u Amsterdamu.

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ LJUBLJANE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: