Trenutno su odlične cijene povratnih avio karata iz Abu Dhabija do Maldiva koje počinju od 151 eura. Do Abu Dhabija možete iz Beograda već za 83 eura, a iz Sarajeva od 88 eura ili Budimpešte od 90 eura. Na vama da sebi kombinirate kako želite datume, možete provesti koji dan u Abu Dhabiju pa na Maldive ili u povratku. Također možete prvo par dana u Dubai pa nazad za Abu Dhabi pa za Maldive ili obratno itd., itd. Mogućnosti je zaista puno!

Mi ćemo vam staviti linkove za avio karte i smještaj pa birajte i kombinirajte datume kako vam odgovara 🙂

Beograd – Abu Dhabi – Beograd

Sarajevo – Abu Dhabi – Sarajevo

Budimpešta – Abu Dhabi – Budimpešta

Abu Dhabi – Male – Abu Dhabi

Kako rezervirati? Pronadjite ispod grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum , zatim kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (plava kocka). Upišite kupon travel2023 za ovu cijenu hotela i to je to!

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA NA MALDIVIMA POTRAŽI OVDJE:

Ostale opcije smještaja na Maldivima OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: