Otkrijte drevni svijet Egipta: Putovanje u Gizu i Kairo!

Putovanje u Gizu i Kairo pružit će vam nevjerojatnu priliku da istražite drevni svijet Egipta, njegovu povijest, kulturu i bogatstvo arheoloških blaga. Ovo fascinantno putovanje spojit će vas s remek-djelima drevnih civilizacija i ostaviti vas bez daha svojom grandioznošću.

Giza, poznata po svojim veličanstvenim piramidama, uključujući Veliku piramidu, Keopsa, spada među najpoznatija arheološka nalazišta na svijetu. Stajanje pred ovim impozantnim strukturama, stoljetnim svjedocima drevne civilizacije, pružit će vam jedinstven osjećaj divljenja i tajanstvenosti.

Kairo, glavni grad Egipta, nudi nevjerojatno mješavinu starog i modernog. Posjetite Egipatski muzej kako biste se divili najznačajnijim artefaktima i blagu drevnog Egipta, uključujući legendarni Tutankamonov grobni nalaz.

Uživajte u šetnji kroz suqove i bazare Kairosa, gdje ćete pronaći mnoštvo suvenira, začina, tkanina i umjetničkih radova. Kušajte autentičnu egipatsku kuhinju, uključujući koshary, falafel i slatkiše poput baklave.

Također, nemojte zaboraviti posjetiti islamske spomenike, poput Citadele i Mohamedove džamije, koji prikazuju raskoš islamske arhitekture i vjerske tradicije.

Putovanje u Gizu i Kairo bit će nezaboravno iskustvo koje vas će vas odvesti na putovanje kroz vremensku kapiju u drevni svijet faraona i bogova. Prepustite se magiji ovog jedinstvenog odredišta i otkrijte nevjerojatne tajne Egipta koje će vas zauvijek obogatiti.

Trenutno se mogu kupiti po atraktivnoj cijeni povratne avio karte za Gizu/Kairo za svega 114 eura iz Budimpešte u 11. mjesecu. Uz to smo pronašli super Hotel s doručkom(recenzije 4,4/5) s pogledom na egipatske piramide za samo 20 eura noćenje za 2 osobe!! Tako da će vas 8 dana koji uključuje povratne avio karte i Hotelom s doručkom i pogledom na piramide koštati 184 eura po osobi! Avio takse uključene, a prtljaga je ruksak. Ukoliko želite dodatno kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte (direkt)

Ostali hoteli ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: