Uživajte u bajkovitom ljetovanju na Kreti: Rajski otok na Mediteranu!

Ljetovanje na Kreti pruža nevjerojatno iskustvo na jednom od najljepših grčkih otoka. Smješten na plavim vodama Sredozemlja, Kreta vas će očarati svojim netaknutim plažama, povijesnim znamenitostima i srdačnošću lokalnog stanovništva.

Kretu krase prekrasne plaže s finim zlatnim pijeskom i tirkiznim morem. Od istočne obale s Elafonissi plažom do južnih pješčanih plaža Preveli i Vai, očekuju vas idilični prizori i prilika za opuštanje na suncu.

Osim prekrasnih plaža, Kreta nudi i bogatu povijest i kulturu. Posjetite drevni Knossos, minojsku palaču s fascinantnim arheološkim nalazištima, te otkrijte tajanstvene priče o drevnim civilizacijama.

Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji s ukusnim jelima poput souvlakia, moussake i svježih morskih plodova. Prošećite slikovitim selima i bazarama te istražite jedinstvene suvenire i lokalne proizvode.

Kreta nudi i raznolike aktivnosti za avanturiste, poput planinarenja u planinskom lancu Lefka Ori, ronjenja na fascinantnim morskim dubinama i istraživanja netaknute prirode i kanjona.

Ljetovanje na Kreti je jedinstveno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Otkrijte ljepote ovog rajskog otoka na Mediteranu i stvorite nezaboravne uspomene koje će vam trajati cijeli život. Pripremite se za ljetovanje iz snova na Kreti i prepustite se čarima ovog prekrasnog grčkog otoka!

Odlična prilika za ljetovanje na najvećem grčkom otoku – Kreti. Ovo su datumi najboljih povratnih avio karata za Kretu iz naše regije, a to su iz Beograda, Zadra i Zagreba i počinju od 101 eura. Uz to smo pronašli Hotel recenzija 4/5 s bazenom i doručkom po cijeni od 42 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je ukupna cijena sa letom i hotelom za npr. 6 dana 211 eura po osobi iz Beograda, a iz Zadra ili Zagreba skuplje je za razliku u avio karti. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom i doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Beograda

Polazak iz Zadra

Polazak iz Zagreba

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO!!!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Podijeli: