Rajska avantura u Cancunu: Putovanje iz snova na Karibe!

Putovanje u Cancun predstavlja putovanje iz snova na prekrasne plaže i tirkizno more Kariba. Ovaj rajski grad u Meksiku očarat će vas spektakularnim krajolicima, bogatom kulturom i nevjerojatnim aktivnostima.

Cancun je poznat po svojim beskrajnim pješčanim plažama s bijelim pijeskom i kristalno čistim vodama. Uživajte u opuštanju na plaži i ronjenju među šarenim koraljnim grebenima koji očaravaju svojom raznolikošću morskog života.

Osim uživanja na plažama, Cancun nudi i bogatu povijest i kulturnu baštinu. Posjetite drevne mayanske ruševine u blizini Cancuna, kao što su Chichen Itza i Tulum, koje svjedoče o slavnoj prošlosti ove drevne civilizacije.

Zabava u Cancunu ne prestaje ni noću. Ovaj grad nudi raznoliku ponudu restorana, barova, klubova i kasina, gdje možete uživati u noćnom životu i plesu do zore.

Cancun također pruža priliku za aktivnosti na otvorenom, poput ronjenja, snorklanja, ribolova i vodenih sportova. Otkrijte prirodne ljepote otoka Cozumel i Isla Mujeres te istražite špilje i džungle na obližnjem poluotoku Yucatan.

S polaskom u Cancun, očekuje vas putovanje iz snova karipske obale. Uživajte u savršenom spoju avanture i opuštanja, bogate kulture i nevjerojatnih plaža. Spremite se za nezaboravno putovanje u Cancun, koje će vam ostaviti bez daha i obogatiti vaše putničko iskustvo.

Trenutno je odlična prilika za Cancun jer su cijene povratnih avio karata 480 eura iz Beča, a iz naše regije najeftinija je iz Beograda po cijeni 691 eur. Uz to smo pronašli hotel u centru Cancuna 200 m od plaže po cijeni 37 eura za 2 osobe, stoga vas npr. 8 dana (26.02.-04.03.2024.) dana košta 609 eura po osobi sa povratnom avio kartom i hotelom. Imate u ponudi i jeftinije hotele, ispod smo stavili link.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, ime i prezime, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO!!!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: