✓ Hotel Mediterran ocjenjen s 4 zvjezdice prema kriterijima Udruge hotela Mađarske ✓ izvrsna lokacija, 2 km od centra grada s vrlo dobrom povezanošću s javnim prijevozom ✓ samo 500 metara od kongresnog centra Budimpešte ✓mogućnost korištenja privatnog jacuzzija i saune za nesmetano opuštanje ✓ idealan izbor za goste koji u Budimpeštu dolaze automobilom ✓ sigurno i jednostavno parkiranje u hotelskoj podzemnoj garaži ✓ restorani, trgovine i MOM Park Shopping centar u neposrednoj blizini

  • Mi smo stavili vikend u prvom mjesecu, ali vi odaberite drugi datum po želji


Zasigurno ćete se osjećati kao kod kuće u hotelskim sobama u mediteranskom stilu. Površina standardnih soba je 20 četvornih metara, dok su superior sobe veličine 25 kvadrata. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu od kojih je 36 s kadom i 4 s tušem.

Sobe imaju sljedeće sadržaje:

individualno kontrolirana klima, wifi internet veza, zvučno izolirani prozori i vrata, televizija sa 17 kanala filmska kanala, sef u sobi (sef za prijenosno računalo dostupan je na recepciji), minibar s alkoholnim i bezalkoholnim pićima, grickalice, sušilo za kosu, gel za tuširanje i šampon 2 u 1, ručnici, kapa za tuširanje, higijenski zaštita za madrac, ormar s policama i vješalicama, radni stol, olovka, papir za bilješke, unutarnja sigurnosna brava na vratima. Svi gosti mogu se opustiti i nesmetano uživati ​​u hotelskom jacuzziju i sauni. Ogrtač i papuče su dostupni na upit (u hotelu).

ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Ukoliko trebate jeftin prijevoz do Budimpešte, ovdje imate autobuse za već od 36 eura povratna karta.

Podijeli: