Doživite raj na zemlji putujući na Filipine – otočnu destinaciju prepunu ljepota koje će vas ostaviti bez daha. Filipini su poznati po svojim prekrasnim bijelim pješčanim plažama, tirkiznom moru, egzotičnoj flori i fauni, te gostoljubivosti svojih ljudi.

Ovaj arhipelag u jugoistočnoj Aziji nudi raznolikost i avanturu za svakog putnika. Ronioci i ljubitelji podvodnog svijeta će biti očarani bogatstvom morskih grebena i morskih bića. Za avanturiste, tu su spektakularni slapovi, vulkani i guste džungle koje pozivaju na istraživanje.

Filipini također slave svoju kulturnu raznolikost kroz različite festival, plesove i tradicionalne običaje. Posjetom lokalnim selima i gradovima, možete uroniti u bogatu kulturu i naslijeđe ovog otoka.

Ova tropska destinacija ima idealnu klimu tijekom cijele godine, ali najbolje vrijeme za posjet je od studenog do travnja kada se izbjegava monsunska sezona. Bilo da tražite opuštanje na plaži, uživanje u lokalnoj kuhinji ili avanturističke aktivnosti, Filipini će vas očarati svojom ljepotom i šarmom.

Isplanirajte svoje putovanje na Filipine i osjetite duh avanture, relaksacije i otkrića na ovom otočju koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj i trajne uspomene.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Filipine + Hotele 4 i 5 zvjezdica po cijenama od 20 eura! Povratne avio karte iz Budimpešte su od 528 eura, iz Sarajeva od 620 eura, a iz Beograda od 629 eura! Ovo su jako atraktivne cijene i ako imate u planu Filipine, prilika je zaista odlična ispred vas! Ispod ovih screenshot slika se nalaze linkovi za kupnju avio karata i za rezervaciju hotela.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki birajte hotel po volji jer tu vam najbolje cijene. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: