Dobrodošli u šarmantni Dublin – živopisni glavni grad Irske, koji će vas očarati svojom bogatom poviješću, kulturom i veselom atmosferom. Ovaj grad obiluje raznolikim atrakcijama i aktivnostima koje će zadovoljiti različite ukuse putnika.

Dublin je dom nekih od najpoznatijih povijesnih znamenitosti, poput Trinity College-a s njegovom slavnom knjižnicom i Knjigom Kells, te prekrasnog dvorca Dublin Castle. Ljubitelji umjetnosti i kulture mogu uživati u posjetu mnogim muzejima, galerijama i kazalištima koja obiluju kulturnim blagom.

Za one koji vole dobru zabavu, Dublin nudi bezbroj mogućnosti. Tradicionalne irske pubove pronaći ćete na svakom koraku, a uz živu glazbu i srdačne domaćine, imat ćete priliku doživjeti pravi duh Irske. Posjet Temple Bar četvrti bit će poseban doživljaj s mnoštvom restorana, kafića i trgovina.

Dublin je također domaćin mnogim festivalima tijekom cijele godine, od St. Patrick’s Day parade do raznih glazbenih i kulturnih događanja. Ovo je idealno vrijeme za uroniti se u irsku kulturu i slaviti s lokalnim stanovništvom.

Jednostavno istraživanje grada možete obaviti pješice, otkrivajući skrivene prolaze, šarene uličice i prekrasne parkove. Dublin je također idealno polazište za istraživanje prirodne ljepote Irske, s mnogim atraktivnim destinacijama koje možete posjetiti izvan grada.

Savršena mješavina povijesti, kulture i zabave, Dublin je grad koji ostavlja snažan dojam na svakog posjetitelja. Isplanirajte svoje putovanje u Dublin i doživite istinsku irsku gostoljubivost te stvorite uspomene koje će vam zauvijek ostati u srcu.

Povratne avio karte za Dublin su po cijeni 59 eura iz Beča, odnosno 80 eura iz Zagreba. Dodali smo i link za najbolje cijene smještaja i počinju od 36 eura po osobi pa odaberite koji vam odgovara.

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ ZAGREBA

ULAZNICE ZA ATRAKCIJE I TRANSFERE MOŽETE OVDJE PRONAĆI:

VODIČ

Podijeli: