Planirate putovanje iz snova u Australiju i Novi Zeland, ali vas brinu skupe avio karte? Ne brinite više! Pronađite najjeftinije povratne avio karte za ove prekrasne destinacije upravo ovdje!

Uživajte u magičnim plažama, divljim avanturama i čarobnoj prirodi ovih dalekih destinacija, a mi ćemo se pobrinuti za vaš novčanik. S našim povoljnim ponudama avio karata, možete ostvariti svoje putovanje iz snova, a da ne napravite rupe u svojem budžetu.

Istražite čuda Australije, obiđite ikonične gradove poput Sydneya, Melbournea i Brisbanea ili se prepustite tajnama divljine u Outbacku. Zatim skočite do susjedne zemlje, Novog Zelanda, i otkrijte zelene doline, vulkanske vrhunce i ljepote Milford Sounda.

Naša ponuda je jedinstvena i prilagođena vašim potrebama. Ne propustite priliku za nezaboravno putovanje po povoljnoj cijeni.

Povratne avio karte za Melbourne, Sydney ili Auckland počinju od 693 eura iz Budimpešte! Ispod su datumi i linkovi za kupnju kao i najbolje cijene smještaja za ova 3 grada.

MELBOURNE

SYDNEY

AUCKLAND

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: