Dobrodošli u čarobni Napulj – biser Mediterana! Planirate li putovanje koje će vas oboriti s nogu? Ne tražite dalje! Napulj nudi sve – povijest, kulturu, gastronomiju i spektakularne pejzaže.

Otkrijte bogatu povijest grada šetnjom kroz drevne ulice i fascinantne arheološke ostatke, poput Pompeja i Herkulaneja. Osjetite puls ovog živopisnog grada dok prolazite uz prekrasne trgove, poput Piazza del Plebiscito i Piazza del Gesù.

Napulj je dom nevjerojatne talijanske kuhinje, poznate po svojoj pizzi, tjestenini i ukusnim slasticama. Uživajte u autentičnim okusima i uživajte u jedinstvenim restoranima i kafićima.

Naravno, ne zaboravite posjetiti obližnje Amalfijsko primorje, koje će vas ostaviti bez daha svojim impresivnim klifovima i tirkiznim morem.

Neka vaše putovanje bude nezaboravno iskustvo koje će vas nadahnuti i ispuniti uspomenama za cijeli život. Rezervirajte svoje putovanje u Napulj i dopustite nam da vas odvedemo na nezaboravnu avanturu!

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata, a to su iz Splita, Zagreba, Podgorice, Skoplja i Beograda. Uz to smo pronašli odličan hotel 4* koji iznosi 24 eura za noćenje po osobi, stoga putovanje od 4 dana sa letom i hotelom počinje već od 121 eura po osobi. Osim lijepog Napulja, posjetite obavezno predivni obalu južnog sorentinskog poluotoka, koji se nalazi nedaleko od Napulja, oduševit će vas ljepote Positana i Amalfija! Do tamo možete busom, vlakom ili trajektom.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: