Putovanje na Santorini: Bajkovita Ljepota Grčkog Rajskog Otoka

Zaronite u čaroban svijet Santorinija, rajskog otoka u Egejskom moru. Ovaj spektakularan grčki otok osvaja srca posjetitelja svojom prepoznatljivom plavom i bijelom arhitekturom, kristalno čistim morem i romantičnim zalascima sunca.

Santorini je neodoljivo odredište za zaljubljenike u luksuz, opuštanje i romansu. Poznat po svojim impresivnim klifovima, slikovitim selima i vulkanskim plažama, otok nudi nevjerojatne prizore i nezaboravna iskustva.

Grad Oia, s pogledom na spektakularan zalazak sunca, pružit će vam nevjerojatan osjećaj mira i čarolije. Pijuckajte vino na terasama restorana i uživajte u autentičnoj grčkoj kuhinji, obogaćenoj svježim sastojcima s otoka.

Zaljubljeni parovi će cijeniti romantične šetnje uskim uličicama, kupovinu lokalnih rukotvorina i opuštanje na crnim i crvenim plažama. Aktivni putnici mogu istražiti vulkanske staze, roniti u kristalno čistom moru ili se jednostavno prepustiti čarima opuštanja u luksuznim spa centrima.

Santorini nudi beskrajne prilike za stvaranje prekrasnih uspomena, bilo da se radi o romantičnom bijegu, obiteljskom odmoru ili istraživanju nove kulture. Planirajte svoje putovanje na Santorini i doživite nezaboravnu avanturu na ovom očaravajućem grčkom otoku.

Pronašli smo najbolje cijene za Santorini koje se trenutno mogu pronaći. Povratne avio karte su od 70 eura iz Budimpešte, 74 eura iz Venecije, 146 eura iz Dubrovnika, a iz Beograda 165 eura. Let iz Budimpešte i Venecije je direkt, a iz Dubrovnika i Beograda sa presjedanjem. Uz to smo pronašli Hotel s bazenom po cijeni od samo 37 eura za noćenje za 2 osobe, stoga ukupna cijena za 8 dana na Santoriniju počinje već od 199 eura po osobi sa uključenim povratnim avio kartama i hotelom sa bazenom ukoliko putujete iz Budimpešte ili Venecije! Iz Beograda ili Dubrovnika su nešto veće cijene, ali su ovo najbolje i sa najkraćim vremenom presjedanja.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel s bazenom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte

Avio karta

Polazak iz Venecije

Avio karta

Polazak iz Dubrovnika

Avio karta

Polazak iz Beograda

Avio karta

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: