Putovanje u Rajski Vrt Atlantika: Otkrijte Madeiru

Madeira, biser Atlantskog oceana, čeka vas da istražite njezine prirodne ljepote i bogatu kulturu. Ovaj tropski raj nudi nevjerojatne prizore, bujnu vegetaciju i nezaboravne avanture.

Istražite šarene cvjetne vrtove i šume laurisilve, koja je uvrštena na UNESCO-v popis svjetske baštine. Pješačenje po spektakularnim levadama, kanalskim stazama okruženim zelenilom, pružit će vam jedinstven pogled na ovu prekrasnu otočku destinaciju.

Madeira je također poznata po svojim vinskim podrumima i gastronomskoj sceni. Uživajte u lokalnim specijalitetima poput espetade (roštiljane govedine) i kušajte Madeirino čuveno vino.

Za avanturiste, tu su aktivnosti poput ronjenja, surfanja i paraglajdinga. Ako želite opuštanje, pješčane plaže i tirkizno more čekaju da se prepustite morskim užicima.

Oduševite svoja osjetila na ovom rajskom otoku koji pruža nevjerojatan spoj prirode i kulture. Rezervirajte svoje putovanje na Madeiru i iskusite očaravajući svijet ovog tropskog dragulja.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Madeiru, a to je iz Budimpešte ili Skoplja. Uz to smo pronašli smještaj s doručkom i bazenom u samom centru Madeire po cijeni 44 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 5 dana sa Avionom i smještajem iznosi 218 eura po osobi! Također smo vam stavili linkove za ostale cijene smještaja u Madeiri, ukoliko vam ne odgovara ovaj.

Kako rezervirati ponudu? Ispod imate linkove za kupovinu avio karte i smještaja. Tu odaberite prvo iz kojeg grada želite polazak, zatim kliknite na datum koji vam odgovara. Link koji vas vodi na kupovinu avio karte. Nakon kupnje avio karte, vratite se opet ovdje i ispod u žutoj kocki je smještaj za rezervaciju. Kliknete, odaberete onog tko vam nudi najbolju cijenu, klik opet, upišite datum za koji ste kupili avio karte, svoje podatke i rezervirajte ga. I to je to!

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POALZAK IZ SKOPLJA

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: