Putovanje u Eleganciju i Stil: Istražite Milano

Milano, modna prijestolnica Italije, poziva vas da zaronite u svijet elegancije, umjetnosti i povijesti. Ovaj dinamični grad nudi nevjerojatan spoj luksuznih trgovina, povijesnih spomenika i modernih umjetničkih scena.

Posjetite slavnu Katedralu Duomo, remek-djelo gotičke arhitekture, i uživajte u fantastičnom pogledu s njenih krovova. Galerija Vittorio Emanuele II, raskošno trgovinsko središte, privući će vas svojim grandioznim staklenim arkadama.

Milano je domaćin svjetski poznatog događaja – Tjedna mode, gdje se susreću najnoviji modni trendovi. Umjetnički entuzijasti će uživati u posjetu “La Scalii”, jednoj od najpoznatijih opernih kuća na svijetu.

Izvan grada, otkrijte predivno jezero Como i slikovite gradove uz obalu. Uživajte u ukusnoj talijanskoj kuhinji, od svježe pizze do rafiniranih jela u elegantnim restoranima.

Zaronite u svijet mode, umjetnosti i kulture u Milanu – jedinstvenom odredištu koje se ne smije propustiti. Planirajte svoje putovanje i doživite sjaj ovog čarobnog grada.

Mi smo pronašli najbolje cijene avio karata iz svih gradova naše regije od 20-48 eura (povratna) + hotel 4* koji iznosi 64 eura za 2 osobe po noćenju, tako da 4 dana s avio kartom i hotelom 4* iznosi 116 eura po osobi npr iz Rijeke, iz Zagreba, Skoplja ili Tirane par eura skupje, dok je iz Beograda ili Podgorice oko 144 eura sa svim. U cijeni je ručna prtljaga i sve avio takse.

Kako rezervirati? Ispod slika/screenshotova se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* za rezervaciju. Kliknite koji vam odgovara, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ RIJEKE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ TIRANE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: