Sunčani Bijeg na Kanarske Otoke

Planirate li bijeg od hladnog vremena u 11. mjesecu? Tenerife, biser Kanarskih otoka, nudi vam idealan sunčani bijeg. Uživajte u tropskoj klimi, predivnim plažama i nevjerojatnim prirodnim ljepotama.

Tenerife nudi ugodne temperature i sunčane dane čak i tad, savršene za opuštanje na pješčanim plažama ili istraživanje vulkanskih krajolika. Posjetite Nacionalni park Teide i uspinjačom se popnite na vrh vulkana Teide, najvišeg vrha Španjolske.

Otok je raj za ljubitelje prirode i avanturiste. Snorklanje, ronjenje, vožnja kajakom i planinarenje su samo neke od aktivnosti koje možete uživati u kristalno čistim vodama i raznolikim terenima.

Uživajte u lokalnoj kuhinji s bogatom ponudom svježih morskih plodova i kanarskih specijaliteta. I ne propustite posjetiti brojne šarene tržnice i lokalne festivale koji se odvijaju tijekom studenog.

Započnite svoje tropsko bijeg u studenom i otkrijte čarobni svijet Tenerifa. Iskusite ljepotu ovog kanarskog raja u 11. mjesecu, možda čak idealnom da izbjegnete gužve, a temperature su i dalje idealne 🙂

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za odmor na Tenerifima. Ovo su trenutno najbolje cijene avio karata i one će sigurno uskoro još više ići gore, tako da ako vam odgovara, ne razmišljajte previše 🙂 Najeftinija i najbolja opcija je polazak iz Memmingena i direkt su letovi, ali pronašli smo i najbolje cijene iz svih gradova naše regije (Split, Zagreb, Beograd, Podgorica i Skoplje) s najkraćim mogućim presjedanjima, tako da bolje opcije sigurno nećete pronaći. Nemojte da vas zavara što je 11. mjesec jer je ekstremno toplo i vruće i tad na Tenerifima. Mi smo se kupali čak u 2. mjesecu tamo, tako da…

Što se tiče hotela i smještaja, pronašli smo odličan hotel 4* sa rooftop bazenom po cijeni od samo 29 eura noćenje za 2 osobe!!! Cijena za noćenje iznosi 29 eura za 2 osobe, stoga povratna avio karta i Hotel 4* s bazenom počinju od 127 eura za 5 dana!! Cijena je po osobi, ali je i dalje fenomenalna s obzirom na cijene kakve su sad za Tenerife. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod slika/screnshotova se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, ime i prezime, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SKOPLJA

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: