Planirate putovanje na predivni otok Mallorcu? Ne tražite dalje! Mallorca je rajsko odredište koje nudi savršenu kombinaciju predivnih plaža, kulture, ukusne hrane i uzbudljivih aktivnosti.

Ovaj šarmantni otok na Sredozemlju privlači posjetitelje svojom raznolikošću. Možete uživati u bijelim pješčanim plažama i kristalno čistom moru ili istraživati slikovita sela sa svojim uskim ulicama i šarenim kućama. Za ljubitelje aktivnog odmora, Mallorca nudi spektakularne staze za planinarenje i biciklizam s zadivljujućim pogledima na prirodu.

Ne propustite posjetiti glavni grad Palma, gdje ćete pronaći fascinantne povijesne građevine kao što su Katedrala Santa Maria i Palača Almudaina. Uživajte u šetnji starim gradom i otkrijte bogatu baštinu otoka.

Gurmani će biti oduševljeni lokalnom kuhinjom koja nudi ukusne morske plodove, paella jela i autentične španjolske specijalitete. Osim toga, Mallorca je poznata po svojim vinogradima, pružajući vam priliku da uživate u degustacijama lokalnih vina. Bilo da tražite opuštajući odmor na plaži, avanturistički izlet ili kulturnu avanturu, Mallorca ima sve što vam treba.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata za Palmu de Mallorcu + predivan aparthotel s bazenom uz samu pješčanu plažu. Aparthotel je 39 eura za 2 osobe noćenje, a avio karte povratne počinju od 39 eura iz Beča, 69 iz Skoplja, 76 eura iz Zagreba, 88 eura iz Beograda itd. Polaske imate i iz Podgorice, Banja Luke ili Tirane i ovo su sve najbolje cijene koje se mogu pronaći kao i najkraća vremena presjedanja. Tako da 4 dana sa avionom i aparthotelom počinje od 97 eura po osobi!! To je ukoliko idete iz Beča, iz drugih gradova je samo skuplje za razliku avio karte.

Kako rezervirati? Ispod slika/screenshotova se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i aparthotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki aparthotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se aparthotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ BANJA LUKE

POLAZAK IZ TIRANE

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: