Putovanje u Seoul: Upoznajte Puls Moderne Azije

Seoul, blistavi biser Južne Koreje, privlači putnike svojom harmoničnom kombinacijom bogate povijesti i suvremenog sjaja. Ovaj živopisni grad nudi nevjerojatno putovanje ispunjeno raznovrsnim iskustvima koja će vas zauvijek obogatiti.

Istraživanje Kulture: U samom srcu Seoula leži riznica kulturnog naslijeđa. Posjetite palaču Gyeongbokgung, monumentalni simbol korejske povijesti, te osjetite duh prošlih vremena. Za modernu umjetnost i dizajn, ne propustite razgledavanje u četvrti Gangnam, gdje se susreću tradicija i inovacija.

Kulinarika za Sva Osjetila: Seoul je raj za gurmane. Uživajte u raznolikim jelima kao što su kimchi, bulgogi i bibimbap u lokalnim restoranima ili na uzbudljivim tržnicama hrane. Ne propustite priliku kušati razne delicije na ulicama Myeongdonga ili se prepustite u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Šarenilo Shoppinga: Za shopping-entuzijaste, Seoul je raj. Od tradicionalnih tržnica do luksuznih trgovačkih centara, imate nevjerojatnu priliku za kupovinu. Obiđite ulicu Insadong za ručno izrađene suvenire ili se prepustite ogromnom izboru modnih marki u četvrti Dongdaemun.

Inovacija i Tehnologija: Seoul je također epicentar tehnološkog napretka. Posjetite elektronsku četvrt Yongsan i istražite najsuvremenije gadgete i inovacije. Doživite budućnost u tematskim kafićima gdje roboti poslužuju kavu ili se divite veličanstvenom krajoliku iznad grada s vrha televizijske kule N Seoul.

Lokalni stanovnici izuzetno gostoljubivi. Osjećat ćete se dobrodošlim i brzo ćete se uklopiti u ritam ovog dinamičnog grada.Uzmite si vremena da istražite ulice Seoula, isprobate lokalne delicije i uronite u fascinantnu kulturu. Putovanje u Seoul pruža nezaboravno iskustvo koje će vas trajno obogatiti i ostaviti vas s dragocjenim uspomenama.

Odlična i izrazito atraktivna cijena za posjetiti Seul / Južnu Koreju jer su cijene povratnih avio karata iz Beča 429 eura, a mi smo pronašli i najbolje cijene iz Beograda i Zagreba i počinju od 547 eura! Uz to smo na ove datume leta pronašli hotel po cijeni 28 eura za 2 osobe po noćenju, tako da 10 sa avionom i hotelom iznosi od 555 eura po osobi! Ispod su linkovi u tamnim kockama po gradovima preko kojih možete kupiti avio karte, a u žutoj kocki rezervacija hotela.

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

Podijeli: