Dobrodošli na rajski otok Ibizu – mjesto gdje se zabava spaja s predivnim plažama i kristalno čistim morem! Vaša prilika da uronite u ovu magnetsku destinaciju nikada nije bila privlačnija, s povratnom avio kartom počevši već od 68€ i udobnim aparthotelom na samoj plaži po cijeni od 53€ za noćenje za 2 osobe.

Ibiza je poznata po svojoj energičnoj noćnoj sceni, ali nudi mnogo više od toga. Otok je dom prekrasnih plaža, šarmantnih šarenih gradova i predivnih zalazaka sunca. S povratnom avio kartom već od 68€, otvorite vrata ovog izuzetnog otoka i započnite svoju avanturu.

Nakon dana provedenih istražujući plaže i uživajući u lokalnoj kuhinji, možete se opustiti u udobnom aparthotelu smještenom na samoj plaži. Po cijeni od 53€ za noćenje za 2 osobe, dobivate ne samo smještaj već i priliku da se probudite uz zvukove valova.

Sveukupno, za svega 174 eura po osobi, možete uživati u 4 nezaboravna dana na Ibizu, uključujući povratnu avio kartu i udoban smještaj na samoj plaži. Također imate opcije i na više dana.

Ne propustite ovu priliku da se prepustite ljepoti Ibizinog ambijenta i živahnog duha. Rezervirajte svoje putovanje sada i stvorite uspomene koje će vas pratiti zauvijek.

Polasci su iz Rijeke, Zagreba, Beograda, Podgorice, Skoplja ili Memmingena i ovo su daleko najbolje cijene koje možete pronaći.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ RIJEKE:

POLAZAK IZ ZAGREBA:

POLAZAK IZ BEOGRADA:

POLAZAK IZ PODGORICE:

POLAZAK IZ SKOPLJA:

POLAZAK IZ MEMMINGENA:

VAŽNO:

Akcijske cijene se jako brzo rasprodaju nakon objave, čak nekad već 1h nakon što objavimo, tako da ukoliko vam datum odgovara, reagirajte brzo.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: