Neka vaša avantura u Japanu ili Južnoj Koreji započne s polaskom iz Zagreba ili Beograda prema nevjerojatnim destinacijama – Seoulu ili Tokyu! Iskoristite priliku za nezaboravno putovanje i istraživanje novih kultura, okusa i čarolije Dalekog istoka.

Vaše putovanje iz Zagreba ili Beograda prema Seoulu ili Tokyu nikada nije bilo bliže jer smo pronašli povratne avio karte već od 524€ za Seoul, a 594€ za Tokyo, stoga otvorite vrata svijeta punog čuda i otkrijte bogatu povijest, suvremenu arhitekturu i srdačnost lokalnog stanovništva.

Nakon što sletite u Seoul ili Tokyo, vaša avantura tek počinje. Uživajte u raznovrsnoj gastronomskoj sceni, istražite tradicionalne hramove, suvremene trgovačke četvrti i prekrasne parkove. Svaki korak bit će poput novog otkrića.

A kad je u pitanju smještaj, ne morate brinuti. Uživajte u udobnosti i raznolikosti hotela jer smo vam stavili link po najboljim cijenam gdje hoteli već počinju od 28€ po noćenju za 2 osobe. Bez obzira na vaš proračun ili preferencije, sigurno ćete pronaći idealan smještaj koji će upotpuniti vaše putovanje nezaboravnim iskustvima.

Iskoristite ovu priliku za nevjerojatno putovanje prema Seoulu ili Tokyu jer ove atraktivne cijene avio karata sigurno neće dugo ostati. Vaša avantura čeka – krenite prema novim horizontima i stvarajte nezaboravne uspomene!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele za rezervaciju. Kliknite, izaberite koji vam odgovara, kliknite na njega, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

SEOUL

TOKYO

Podijeli: