Otkrijte ljepote vječnog grada: Nezaboravno putovanje u Rim!

Putovanje u Rim predstavlja jedinstvenu priliku da istražite bogatu povijest, kulturu i umjetnost jednog od najznačajnijih gradova na svijetu. Poznat kao “vječni grad”, Rim očarava svoje posjetitelje spektakularnim spomenicima i arhitektonskim remek-djelima.

Posjetite čuveni Koloseum i prošetajte njegovim ruševinama koje svjedoče o slavnoj prošlosti Rimskog Carstva. Upoznajte Vatikan, s najmanjom državom na svijetu i neizbježnim bazilikom sv. Petra, jednom od najvećih crkava na svijetu, koja očarava svojom ljepotom i veličinom.

Rim također nudi mnoštvo muzeja, galerija i povijesnih spomenika, uključujući Pantheon, Forum Romanum i Španjolske stepenice. Uživajte u nezaboravnoj šetnji po slikovitim ulicama Rima i istražujte skrivena dvorišta, fontane i trgovine s autentičnim talijanskim proizvodima.

Nemojte propustiti kušati prepoznatljivu rimsku kuhinju, poput tjestenine Carbonara, pizze i sladoleda “gelato”. Opuštajte se u rimskim restoranima i kafićima, isprobavajući tradicionalne okuse i uživajući u jedinstvenoj atmosferi.

Rim je grad s tisućljetnom poviješću i očaravajućom ljepotom koja će vas ostaviti bez daha. Iskoristite priliku za nezaboravno putovanje u vječni grad i doživite čari Rima iz prve ruke. Vaša avantura u Rimu čeka na vas, donesite svoje putovnice i spremite se za putovanje koje će vas obogatiti jedinstvenim iskustvima!

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i odličan hotel 4*, tako da imate priliku za putovanje u Rim po super prilici! Povratne avio karte počinju od 37 eura iz Skoplja, 39 eura iz Beogarda, iz Zagreba 41€, dok su iz Podgorice 48€, a najskuplja iz Sarajeva – 161 eur, ali to je najbolje što se može naći. Hotel 4* iznosi 49,50 eura po osobi za noćenje, stoga 3 dana sa avionom i hotelom počinju od 156 eura po osobi! Imate ispod puno datuma na odabir i na više dana.

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE

**Avio karte po ovim atraktivnim cijenama brzo skaču, nekad već par sati nakon objave pa ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SARAJEVA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: