S obzirom da su letovi do Amsterdama iz Beograda, Zagreba ili Skoplja jako skupi, pronašli smo najbolji način za putovanje do Amsterdama.

Direktan let do Eindhovena i dalje do Amsterdama:

Početak ovog putovanja je direktan let iz Beograda, Zagreba ili Skoplja do Eindhovena koja počinje od 49€. Nakon slijetanja na aerodrom Eindhoven, možete koristiti autobus koji će vas odvesti do Amsterdama. Ova udaljenost će biti pređena za oko 1 sat i 45 minuta, pružajući vam priliku da uživate u slikovitom putovanju. Autobus do Amsterdama možete kupiti ovdje . Također imate i vlak, ali on ne polazi sa aerodroma već iz sa stanice 7km od aerodroma.

Udoban smještaj u Amsterdamu:

Za udoban boravak u Amsterdamu, pronašli smo odličan hotel smješten u centru grada. Ovaj hotel ima izvrsne recenzije sa ocjenom 4,5/5, što jamči kvalitetan boravak. Po cijeni od samo 43€ po osobi po noći, ovo je povoljna opcija za smještaj u srcu grada.

Ukupna cijena putovanja:

Ovaj sveobuhvatan aranžman za 4-dnevno putovanje uključuje direktni let do Eindhovena, udoban smještaj u Amsterdamu i transport do grada. Ukupna cijena po osobi počinje od samo 178€, što čini ovu ponudu vrlo privlačnom. Također, imate opciju da produžite boravak na više dana i dalje istražujete čaroliju Amsterdama.

Rezimirano:

Putovanje do Amsterdama iz Beograda, Zagreba ili Skoplja može biti jednostavno i pristupačno uz kombinaciju direktog leta do Eindhovena i udobnog smještaja u centru Amsterdama. Ova sjajna opcija pruža vam mogućnost da istražite ljepote Amsterdama po povoljnoj cijeni, počevši od 178€ po osobi za četverodnevno putovanje.

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

Napomena: Cijena avio karte može skočiti u idućih nekoliko sati /dana pa ako vam sve odgovara budite brzi.

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ SKOPLJA

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: