Putovanje na Kanarske otoke: Najpovoljniji termini iz Zagreba, Beograda, Budimpešte i Skoplja.

11. mjesec možda donosi hladnije dane na mnogim destinacijama, ali na Kanarskim otocima, poput Tenerifa i Lanzarotea, sunce sija! Otkrijte zašto je ovaj mjesec idealno vrijeme za putovanje na Kanarske otoke, uz povratne avio karte počevši već od 79€ za Lanzarote i 108€ za Tenerife. I to nije sve – čekaju vas i sjajni hoteli s 4 zvjezdice!

Zamislite odlazak iz hladnih dana i dolazak na očaravajuće Kanarske otoke, gdje sunce sja, temperatura je ugodna, a pejzaži su spektakularni. S povratnim avio kartama počevši od samo 79€ za Lanzarote i 108€ za Tenerife, ovaj san može postati stvarnost. Neka vaše putovanje započne u najtoplijem smislu riječi!

Mi smo pronašli najbolje moguće cijene i hotele za putovanje na Kanarske otoke koji uključuje avio kartu i boravak u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice. Za četverodnevno putovanje, cijena počinje od 168€ po osobi, dok za osam dana nezaboravnog odmora plaćate samo 209€ po osobi! Ovo je prilika koju ne smijete propustiti da istražite prekrasne plaže, vulkanske pejzaže i bogatu kulturu ovih čarobnih otoka.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, ime i prezime, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ SKOPLJA

Ulaznice za gradske znamenitosti, transfer, sve možete ovdje kupiti.

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO!

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: