Zanzibar: Raj na Zemlji s Plažama i Začinima

Zanzibar – ime koje asocira na tajanstvenost, egzotiku i beskrajne plaže. Ovaj mali otok u Indijskom oceanu krije u sebi nevjerojatne priče i nezaboravna iskustva. Ako maštate o bijelom pijesku, tirkiznim vodama i kulturnoj raznolikosti, ovaj blog post je za vas. Pratite nas u istraživanju čuda Zanzibara – destinacije koja će vas oduševiti.

Zanzibar je sinonim za plaže iz snova. Zamislite se kako ležite na mekanom, bijelom pijesku uz šum morskih valova koji vas uspavljuju. Ovdje ćete pronaći plaže koje izgledaju kao slika iz razglednice, poput Nungwi Beach, Paje i Kendwa Beach. Savršeno mjesto za opuštanje i uživanje pod tropskim suncem.

No, Zanzibar nije samo o plažama. Ovaj otok je poznat i po svojim plantažama začina. Posjetite ih i uronite u svijet mirisnih začina kao što su vanilija, cimet i karanfilići. Doživite mirisne ture i saznajte kako se uzgajaju i koriste ovi čarobni sastojci.

Zanzibar je također spoj različitih kultura i etničkih grupa. Grad Stone Town, sa svojim uskim ulicama i arhitektonskim čudesima, nosi priču o bogatoj povijesti i utjecaju različitih civilizacija. Posjetite muzeje, džamije i lokalne tržnice kako biste bolje upoznali ovu fascinantnu mješavinu kultura.

Kada planirate putovanje na Zanzibar, preporučujemo da unaprijed rezervirate avionske karte kako biste osigurali najbolje cijene. Također, provjerite vremensku prognozu za vaš period posjeta, jer Zanzibar poznat po toplim temperaturama tijekom cijele godine. Ne zaboravite kušati lokalnu hranu, poput pilava, morskih plodova i svježeg voća poput manga i kokosa.

Zanzibar je destinacija koja će ostati urezana u vašem sjećanju zauvijek. Ne samo zbog prekrasnih plaža i prirode, već i zbog bogatog kulturnog iskustva koje ćete doživjeti. Ako tražite mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa i istraživanje tajanstvenih dijelova svijeta, Zanzibar je pravi izbor. Ovdje ćete pronaći raj na Zemlji.

Pronašli smo najbolje moguće cijena za putovanje na Zanzibar! Polasci su iz Beča, Zagreba i Beograda. Povratna avio karta iz Beča je od 463€, iz Beograda od 543€, a iz Zagreba od 683€! Uz to smo pronašli hotel recenzija 4/5 po cijeni 33 eura za 2 osobe po noćenju, tako da 15 dana sa avionom i hotelom počinje od svega 699 € po osobi!

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Ukoliko idete automobilom do Beča, OVDJE ćete naći najpovoljniji parking blizu aerodroma. Ukoliko idete autobusom OVDJE

POLAZAK IZ BEČA

Napomena: ove cijene mogu skočiti u idućih nekoliko sati ili dana!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Podijeli: