Ryanair ima odličnu akciju koja traje do 13.09., tako da smo pronašli najbolje datume i povratne avio karte su: Krf 28€, Milano 28€, Apulija 31€, Rim 34€, Napulj 34€, Pisa 36€, London 36€, Basel 36€, Pariz 42€, Cipar 58€….

Ne propustite ovu fantastičnu priliku koja će vam omogućiti da istražite nove destinacije ili posjetite svoje omiljene gradove uz značajnu uštedu. Rezervirajte svoje karte odmah i iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu! Mi smo za vas izvukli najbolje datume, kao i opciju da birate druge datume te najbolje cijene smještaja za svaki grad!

Destinacije su jedne ispod druge tako da samo idite prema dole dok ne pronađete grad u koji želite putovati, kao i polazak iz kojeg grada želite.

KRF – Iz ZAGREBA

KRF – Iz NIŠA

KRF iz ostalih gradova OVDJE

RIM – Iz ZAGREBA

RIM – Iz BEČA

RIM iz ostalih gradova OVDJE

MALTA – Iz ZAGREBA

MALTA iz ostalih gradova OVDJE

CIPAR – Iz ZAGREBA CIPAR⬇

CIPAR iz ostalih gradova OVDJE PARIZ⬇

PARIZ – Iz ZAGREBA

PARIZ iz ostalih gradova OVDJE

MiLANO – Iz ZAGREBA

Milano iz ostalih gradova OVDJE

BASEL – Iz ZAGREBA

LONDON – Iz ZAGREBA

London iz ostalih gradova OVDJE

BRINDISI (Apulija) – Iz ZAGREBA

Brindisi iz ostalih gradova OVDJE

NAPULJ – Iz ZAGREBA

Napulj iz ostalih gradova OVDJE

PISA (Toskana) – Iz ZADRA

Pisa iz ostalih gradova OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: