Putovanje u Mumbai, Indiju, pruža nezaboravno iskustvo spoja bogate kulture, fascinantne povijesti i živopisne suvremenosti. Ovo dinamično odredište, smješteno uz obalu Arapskog mora, poznato je po svojoj raznolikosti, živahnoj atmosferi i impresivnoj arhitekturi.

Mumbai je dom brojnim znamenitostima koje privlače putnike sa svih strana svijeta. Ikonična brana Gateway of India dočekuje vas svojim grandioznim izgledom i okružuje vas poviješću kolonijalnog perioda. Unutar grada, šarene tržnice poput Crawford Marketa nude autentično iskustvo kupovine i upoznavanja s lokalnim životom.

Za ljubitelje umjetnosti i kulture, Chhatrapati Shivaji Terminus je arhitektonski dragulj koji vas vraća u prošlost kolonijalne Indije. Umetnički muzeji poput Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya pružaju dublji uvid u kulturnu baštinu regije. Ako želite osjetiti dušu grada, ne propustite šetnju uz Marine Drive, popularnu obalu koja nudi prekrasan pogled na more i spektakularne zalaske sunca.

Za ljubitelje hrane, Mumbai je raj. Sluškinja Pav Bhaji i Vada Pav, tipična lokalna jela, zadovoljit će vaše nepce. Također, grad je dom brojnih restorana s raznovrsnom svjetskom kuhinjom.

Mumbai također nudi izvanredne mogućnosti za shopping. Luksuzni butici, lokalne trgovine i šareni tržni centri kao što je Colaba Causeway pružaju širok raspon izbora za šoping entuzijaste.

Mumbai je također dom Bollywooda, svjetski poznate filmske industrije. Posjet filmskim studijima ili sudjelovanje u obilascima povezanim s Bollywoodom omogućit će vam uvid u stvaranje filmske magije.

Sve u svemu, putovanje u Mumbai donosi nevjerojatno iskustvo koje kombinira bogatu kulturu, povijest, umjetnost, hranu i suvremeni puls ovog dinamičnog grada. Bez sumnje, Mumbai je odredište koje će vas osvojiti svojom raznolikošću i živopisnošću.

Pronašli smo nevjerovatne cijene povratnih avio karata za Mumbai za samo 354 eura iz Beograda ili 439 eura iz Zagreba. Uz to smo pronašli odličan Hotel s doručkom u centru Mumbaija iznosi 25 eura za noćenje za 2 osobe, stoga je 14 dana sa avio kartom i hotelom s doručkom 516 eura po osobi iz Beograda, a iz Zagreba je 586€!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ BEOGRADA

AVIO KARTA I HOTEL, POLAZAK IZ ZAGREBA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: