Upustite se u avanturu u Barceloni: Otkrijte čari ovog živopisnog grada!

Putovanje u Barcelonu je prava poslastica za sve ljubitelje putovanja. Ovaj šarmantni grad na obali Sredozemnog mora nudi nevjerojatnu mješavinu kulture, umjetnosti, arhitekture i gastronomije.

Posjetite ikoničnu baziliku Sagrada Família, remek-djelo slavnog arhitekta Antonija Gaudija, koja vas će očarati svojom nevjerojatnom arhitekturom. Prošetajte po slavnoj La Ramblin, živahnoj šetnici okruženoj cvjetnim štandovima, uličnim zabavljačima i trgovinama. Otkrijte Park Güell, još jedno Gaudijevo djelo, koji će vas impresionirati svojim prekrasnim vrtovima i šarenim keramičkim skulpturama.

Barcelona je također poznata po svojoj kreativnoj i raznolikoj kuhinji. Uživajte u tapasima, tradicionalnim španjolskim malim zalogajima, i isprobajte paellu, jedno od najpoznatijih španjolskih jela. Ne zaboravite kušati i slatkiše poput churrosa s čokoladnim umakom.

Plaže Barcelone su također neodoljive. Opustite se na zlatnom pijesku i uživajte u sunčanju.

Ovaj živopisni grad ima toliko toga za ponuditi da će vam vrijeme proći u trenu. Bez obzira jeste li ljubitelj povijesti, umjetnosti, hrane ili plaža, Barcelona će vas oduševiti svojom raznolikošću i šarmom.

Pripremite se za nezaboravno putovanje u Barcelonu i istražite sve što ovaj prekrasan grad ima za ponuditi. Vaša avantura čeka na vas, zato krenite prema Barceloni i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život!

Pronašli smo najbolje cijene avio karata I hotel u centru grada koji ima recenzije 4/5. Ovo su najbolje cijene s polascima iz Trsta (41 eura), Beograda (70 eura), Zagreba (79 eura), Podgorice (87 eura), Banja Luke (130 eura) i Skoplja (104 eura). Hotel iznosi 27 eura po osobi, tako da 5 dana sa letom i hotelom počinje od samo 149 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ TRSTA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ BANJA LUKE

POLAZAK IZ SKOPLJA

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Cijene avio karta će sigurno skočiti idućih nekoliko dana ili sati pa ukoliko vam sve odgovara, budite brzi!

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: