Trenutno su akcijske cijene na povratne avio karte za Sharm El Sheikh za samo 83 eura! Uz to smo pronašli dva odlična hotela sa all inclusive paketima od kojih je jedan 4* i noćenje je 54€ za 2 osobe, a drugi je 5* i za njega je noćenje 67€ za 2 osobe. Hoteli imaju odlične recenzije! Ukupna cijena za 7 noćenja / 8 dana sa avionom i hotelom all inclusive je 271€ po osobi ako odaberete hotel 4*, a ako se odlučite za hotel 5* koji je isto all inclusive, ukupna cijena je 316e po osobi! Polazak je iz Budimpešte, a let je direkt! *Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele 4* ili 5* za rezervaciju. Oba su all inclusive. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte (direkt)

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: