Putovanje u Rio de Janeiro: Istražite Biser Južne Amerike

Rio de Janeiro, često nazvan “Cidade Maravilhosa” ili “Divan Grad,” pruža nevjerojatno iskustvo koje će vam zauvijek ostati urezano u pamćenju. Ovo je vaš vodič kroz nekoliko nezaobilaznih atrakcija ovog brazilske metropole.

Jedno od najpoznatijih mjesta u Riu je čuvena Copacabana plaža. Neka vas zlatni pijesak i tirkizno more očaraju dok uživate u opuštanju ili igrate nogomet s domaćinima.

Samba i Karneval. Rio de Janeiro je domaćin najvećem karnevalu na svijetu. Ako ste srećom tamo tijekom karnevala, ne propustite ovu šarenu i ritmičku manifestaciju.

Sugarloaf Planina. Ova stijena se uzdiže iznad zaljeva Guanabara i nudi spektakularan pogled na grad. Kabelska žičara vodi do vrha, pružajući nevjerojatno iskustvo.

Jelo i Glazba. Uživajte u brazilskoj kuhinji koja obuhvaća sve, od churrasca (roštilja) do feijoade (gulaša). Nemojte zaboraviti isprobati capoeiru i sambu, tradicionalne brazilke plesove.

S Rio de Janeirom dolazi i živahna glazba koja će vas zavesti svojim ritmom. Posjetite lokalne barove i klubove kako biste osjetili pravi duh Brazila.

Evo jedne lijepe prilike za putovanje u Rio jer smo pronašli odlične cijene povratnih avio karata za samo 469€! Uz to smo pronašli odličan hotel u cenru Rija s doručkom koja ima recenzije 4/5 za 39€ noć za 2 osobe, stoga je 11 dana sa avionom i hotelom 667 € po osobi! Polazak je iz Budimpešte, a let je direkt! *Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

AVIO KARTE I SMJEŠTAJ OVDJE

VAŽNO:

Atraktivne cijene vrlo brzo poskupe, nekad već nekoliko sati nakon objave pa stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: