Putovanje u Keniju nudi nevjerojatno iskustvo koje će vam zauvijek ostati urezano u sjećanju. Ova prekrasna istočnoafrička zemlja obiluje divljim životinjama, netaknutom prirodom i bogatom kulturom.

Kenija je dom nekim od najpoznatijih nacionalnih parkova i rezervata u svijetu, uključujući Masai Mara, Amboseli i Tsavo. Ovdje možete doživjeti spektakularne safari avanture i promatrati “Veliku selidbu” gnua, zebri i antilopa.

Osim divljih životinja, Kenija nudi i predivne plaže na obali Indijskog oceana, poput Diani i Malindija, gdje možete uživati u tropskom rajskom okruženju. Također, posjetite Nairobi, glavni grad, gdje možete istražiti fascinantnu kulturu i povijest Kenije u muzejima i lokalnim tržnicama.

Jedno od najvažnijih iskustava u Keniji je susret s Maasai plemenom, čuvarima tradicionalnih običaja i načina života. Upoznajte njihovu bogatu kulturu, tradicionalnu odjeću i plesove.

Kenija također nudi raznoliku kulinarsku scenu s mnogim ukusnim jelima kao što su ugali (vrsta kaše od kukuruza), nyama choma (roštiljano meso) i svježi voćni sokovi.

Neka vaše putovanje u Keniju bude nezaboravno iskustvo u kojem ćete istražiti divljinu, kulturu i ljepotu ove čarobne zemlje.

Trenutno je fenomenalna cijena povratnih avio karata za samo 297 € iz Budimpešte! Uz to smo pronašli odličan hotel s doručkom u Nairobiju za samo 24€ noć/ 2 osobe pa 12 dana sa avionom i hotelom s doručkom iznosi samo 429 eura po sobi! Požurite jer ova cijena avio karte neće dugo ostati ista.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko idete do Budimpešte vlastitim vozilom, najbolje vam je OVDJE (obavezno unaprijed rezervirati) parkirati automobil (plaća se 5-7 eura dan).

Avio karte i Smještaj

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: