Uplovite u Čarobni Adventski Svijet u Münchenu

München postaje pravo čarobno čarobno mjesto tijekom adventskog razdoblja! Ako želite iskusiti čaroliju božićnih tržnica i uživati u autentičnom adventskom duhu, München je idealno odredište.

Glavni trg, Marienplatz, svijetli u bljesku božićnih svjetala, a božićna drvca su ukrašena sa stotinama kuglica. Posjetite tradicionalne božićne tržnice, poput tržnice na Theresienwiese, i probajte ukusne božićne poslastice poput kuhanog vina i krafni.

München također nudi brojne koncerte, kazališne predstave i priredbe koje će vam dodatno uljepšati adventsko iskustvo. Osim toga, ne zaboravite istražiti muzeje i povijesne znamenitosti ovog čarobnog grada.

Ako tražite destinaciju za nezaboravan adventski odmor, München je pravi izbor. Doživite čaroliju adventskog razdoblja u srcu Bavarske.

Evo kako najeftine posjetiti München za vrijeme adventa! Izvukli smo najeftinije karte i odličan hotel 4* za vrijeme adventa u Münchenu. Polasci su iz Zagreba, Beograda, Skoplja, Tuzle i Podgorice. Povratne avio karte počinju od 19€, a Hotel je 55 eura noć za 2 osobe, stoga 2 noćenja / 3 dana počinju od 74€ po osobi! Glavni trg, Marienplatz je udaljen od hotela oko 4 km ili 10 min vožnje metrom.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Napomena: slijećete u Memmingen, a autobusna karta do Munchena iznosi 6€ po smjeru i možete je kupiti OVDJE

Podijeli: