Barcelona, poznata po svojoj bogatoj kulturi i jedinstvenoj arhitekturi, pruža nezaboravno iskustvo dočeka Nove godine. Ovdje možete doživjeti spoj tradicije i modernosti u čarobnom ambijentu.

Glavni trg, Plaça de Catalunya, svijetli u bljesku božićnih svjetala, a lokalci i posjetitelji okupljaju se kako bi dočekali ponoć i započeli Novu godinu s vatrometom koji osvjetljava nebo.

Nakon toga, možete nastaviti slavlje u jednom od brojnih restorana i barova koji nude ukusnu katalonsku kuhinju i bogat izbor vina. I ne zaboravite probati tradicionalni šampanjac i 12 grožđa, što donosi sreću za svaki mjesec u godini.

Ako ste avanturistički nastrojeni, možete se pridružiti tisućama ljudi na plaži Barceloneta kako bi dočekali prve zrake svitanja uz morski povjetarac.

Barcelona je mjesto koje nudi nevjerojatno iskustvo za doček Nove godine, bilo da ste zaljubljenik u kulturu, hranu ili samo želite uživati u jedinstvenoj atmosferi.

Najbolje prilike za doček u Barceloni su ispred vas! Polazak je iz Beča ili Beograda jer su najbolje trenutno cijene iz ova dva grada za doček nove godine, s tim da napominjemo neće dugo ostati jer će ići još gore pa budite brzi! Ukupa iznos za 5 noćenja / 6 dana sa avionom i hotela recenzija 4/5 u centru grada počinje od 347€ po osobi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Cijene avio karta će sigurno skočiti idućih nekoliko dana ili sati pa ukoliko vam sve odgovara, budite brzi!

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: