Otkrijte Čaroliju Berlina!

Dobrodošli u Berlin, živopisni grad koji pulsira kulturom, poviješću i inovacijama. Kao glavni grad Njemačke, Berlin nudi jedinstveno iskustvo koje će vas očarati.

Pogledajte ostatke Berlinskog zida, podsjetnik na burnu prošlost i simbol ujedinjenja. Prošećite preko Potsdamer Platz, modernog središta grada, gdje se susreću stari i novi arhitektonski dragulji. Posjetite Brandenburšku kapiju, jedan od najprepoznatljivijih simbola Europe, i osjetite povijesnu važnost ovog ikoničnog spomenika.

Berlin je poznat po svojoj bogatoj umjetničkoj sceni i živopisnoj noćnom životu. Otkrijte umjetničke galerije i alternativne četvrti poput Kreuzberga, koje kriju nevjerojatne umjetničke murale i šarene tržnice. Uživajte u raznovrsnoj kuhinji iz cijelog svijeta u restoranima i uličnoj hrani koji odražavaju multikulturalnu atmosferu Berlina.

Nemojte propustiti posjetiti Muzej otoka, svjetski poznatu muzejsku četvrt s impresivnom zbirkom umjetnina i kulturnih artefakata. Opustite se u prekrasnim parkovima i vrtovima koji pružaju bijeg od gradske vreve.

Bez obzira na vaše interese, Berlin će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije i suvremenosti. Otkrijte raznolikost ovog uzbudljivog grada i doživite nezaboravno iskustvo koje će vam ostati u sjećanju zauvijek.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova i najbolju cijenu hotela. Uz to smo pronašli odličan hotel 4* blizu centra po cijeni 36 eura noćenje po osobi, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana dana počinje od 124 eura po osobi za let i hotel. U toj cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga. Ukoliko želite dodatni kofer, uzmite prilikom kupnje avio karte opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

BERLIN

IZ PODGORICE

IZ SKOPLJA

IZ BEOGRADA

IZ ZADRA

IZ SPLITA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od kupnje avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: