“Beč – Prijestolnica Elegancije, Kulture i Gastronomije

Beč, prijestolnica Austrije, osvaja svojom impozantnom arhitekturom, kulturnim blagom i bogatom poviješću. Palača Schönbrunn, bečka Opera i vrhunski muzeji čine ga destinacijom iz snova.

Kultura i Povijest: Beč je dom impozantne palače Schönbrunn, bivšeg ljetnikovca Habsburške dinastije, te svjetski poznate Opere.

Umjetnost i Kultura: Muzej Albertina čuva neprocjenjive umjetničke zbirke, dok muzej umjetnosti Historisches obiluje remek-djelima europske umjetnosti.

Noćni Život: Beč nudi živahnu noćnu scenu s brojnim barovima, klubovima i koncertnim dvoranama.

Kulinarika: Uživajte u lokalnim specijalitetima, uključujući bečku šniclu, te posjetite tradicionalne kavanice poput Demela.

Kulturni Događaji: Grad je domaćin brojnim festivalima, koncertima i balovima tijekom cijele godine.

Beč je grad elegancije i raznolikosti, pružajući nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima umjetnosti, kulture i dobre hrane.”

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz naših krajeva i Hotel koji je oko 3,5 km od centra za odmor u ovom divnom gradu! Počinju od 30 eura do 44 eura, uključena je povratna avio karta, takse i ruksak. Hotel iznosi 31 eura po osobi za noćenje pa tako 3 dana sa avionom i apartmanom počinju već od 92 eura!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ NIŠA

POLAZAK IZ PULE

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

IZ BANJA LUKE

Najbolje cijene smještaja u Beču OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: