🎉 Dočekajte Novu Godinu u Lisabonu! 🥂

Planirate li nezaboravni doček Nove godine? Lisabon, predivni glavni grad Portugala, nudi vam bajkovito iskustvo. Očekuje vas šarmantna atmosfera, predivna arhitektura i obilje zabave. Prošetajte ulicama četvrti Alfama, gdje ćete otkriti autentične fado klape kako donose dušu grada.

Zatim se pripremite za spektakularan vatromet na rijeci Tejo, prateći bljeskove boja i zvuke slavlja. Portugalska gastronomija vas neće razočarati. Isprobajte tradicionalna jela poput bacalhau-a (bakalara) i pastel de nata (slatke pite od jaja). Nakon toga, zaputite se u neki od brojnih barova i restorana kako biste proslavili s lokalnim stanovnicima. Lisabon je grad koji nikada ne spava, pa će te se zabava nastaviti duboko u noć.

Plešite do zore u jednom od mnogobrojnih noćnih klubova. Rezervirajte svoj boravak na vrijeme i doživite čaroban doček Nove godine u Lisabonu. Budite sigurni da ćete stvoriti uspomene koje će vas pratiti kroz cijelu godinu. Ne propustite priliku za nezaboravan doček Nove godine u Lisabonu.

Nakon detaljne pretraga, samo je još preostao jedan grad za polazak na datume za doček nove godine u Lisabonu po atraktivnoj cijeni, a to je iz Budimpešte i povratna avio karta počinje od 99 eura. Uz to smo pronašli smo odličan hotel u samom centru Lisabona koji iznosi 78 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 5 dana sa Avionom i hotelom za doček nove godine u Lisabonu počinje od 286 eura po osobi! Imate i opcije na više dana!

VAŠNA NAPOMENA: Ovo su trenutno najtraženiji datumi za Lisabon i ove cijene će ubrzo skočiti, ako vam sve odgovara budite brzi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: